Hur kan vi hjälpa dig?

Möjligheterna hos oss är obegränsade, vi sätter upp och bygger en arbetsplan utefter dina behov. Här nedan finner du förslag på olika lösningar som kan hjälpa dig att få den mån av tjänster som passar just dig och ditt företag

Din ekonomiavdelning

Som din ekonomiavdelning fungerar vi exakt som det låter! Vi är din ekonomiavdelning och sköter all din bokföring samt transaktioner. Detta betyder att vi sköter löner, faktureringar, skriver offerter, in-/utbetalningar, påminnelser, kronofogden ansökningar, moms deklarationer, årsbokslut, årsredovisningar (AB), inkomstdeklarationer, kontrolluppgifter, kontakten med skatteverket, samt kontakter med eventuellt kunder eller leverantörer.

Ibland kan det vara skönt att ha någon att hänvisa till när kunder, leverantörer eller Skatteverket har frågor. På så sätt har då även Du mer tid att göra det Du är bra på, ditt företagande! Under hela processen är du ALLTID med och ständigt uppdaterade av oss!


Vi bygger tillsammans

Detta är ett alternativ för Dig som vill göra en del själv men helst inte allt. Då kan vi tillsammans bygga ihop ett arbetssätt som passar Dig bäst. Allt beror på hur mycket eller lite Du själv vill göra.

Ett alternativ kan vara att vi sköter all löpande bokföring, inbetalningar & påminnelser men att Du som kund själv väljer att fakturera och sköta dina utbetalningar och fakturering!

Möjligheterna är oändliga och självklart som sagt efter DINA önskemål. Även här finns det jättemånga smarta lösningar på hur vi tillsammans alltid håller varandra uppdaterade och allt sköts på ett och samma ställe!


Du bokför, vi granskar

Det kan även vara lugnande för en del att få sköta allting själva, det finns självklart som alternativ hos oss. Det innebär då att Du som kund sköter Din bokföring, skickar sedan in den till oss så att vi kan granska den och göra avstämningar, årsbokslut, årsredovisningar (AB), inkomstdeklarationer och eventuella kontrolluppgifter. Att vi granskar är en säkerhet både för oss och för Dig då allting blir rätt!